- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Báječné, úplně se vidím, jak sedím nad tím pytlíkem..potvorou bez návodu..a mám hlad :-).
x
U nás se vařívala předvařená rýže a když jsem jí kdysi chtěla uctít tchána, naučil mne tu jejich, slovenskou (dělávali ji dokonce v troubě). A ač tcháni už mne vyměnili, dušená rýže zůstala :-). Báječná.
Rejže je skrznaskrz zákeřné zrní. Vařím ji jedině v pytlících, čímž se (většinou) vyhnu rýžovým kaším nebo šutříčkům na hranici stravitelnosti... Jinak skvěle napsané, pobavila jsem se
Ano, varné sáčky byla tehdy i moje volba po té, co jsem zjistil, že existují. A děkuji Vám.
Jojo s vařením jsou zážitky.
Vaření rýže piluji dodnes, ač vcelku zkušená kuchařka, tak vaření této záludné přílohy je vždycky malé dobrodružství a nikdy nevím jak dopadne.
To je pravda. Nedávno jsem zkoušel vyrábět sushi (druhý pokus)..., no, snědli jsme to. Momentálně je mým největším favoritem kuskus. Chutná +- podobně jako rýže (omlouvám se gurmánům za to zjednodušení) a příprava je klidnější.